Workshop medewerker Buro RVV

Een nieuwe vacature beschikbaar voor een super leuke bijbaan. Waarin je met super leuke leeftijdgenoten, je bezig houdt met een maatschappelijk relevant onderwerp: verkeersveiligheid. Buro RVV maakt toffe workshops voor bedrijven, evenementen en onderwijs. Alles om houding en gedrag van mensen te spiegelen.

Een aantal collega’s gaan helaas het bedrijf verlaten wegens stages, studie of omdat ze beginnen met werken en daarom is Buro RVV op zoek naar nieuwe gedreven collega’s!

Ben jij HBO student in bezit van rijbewijs B , enthousiast, en niet bang om de hele dag in gesprek te zijn… stuur Yma of Lesmond (06 53941126) dan een bericht en zij zullen je alles vertellen over de werkzaamheden bij Buro RVV.

Neem hier een kijkje op de website: https://burorvv.nl/

 

Grill/Bezorg de lekkerste burgers van Groningen bij The Burger Company

Bezorger:

Als bezorger ben jij het visitekaartje van The Burger Company. Je bent verantwoordelijk voor het afleveren van bestellingen. Hierbij is een goede uitstraling van belang. Naast het bezorgen van bestellingen op een elektrische fiets of scooter, ondersteun jij het keukenpersoneel waar nodig. Denk hierbij aan mice & place werkzaamheden, bestellingen inpakken en schoonmaakwerkzaamheden.

Geen ervaring? Geen probleem! Ons ervaren personeel leert jou alles wat je moet weten om van jou een echte horeca topper te maken.

Keuken:

Als burger chef ben jij bezig met het bereiden van onze heerlijke producten. Wij werken alleen met lokale producten van hoge kwaliteit en daarom is het belangrijk dat jij zorgvuldig te werk gaat. In druktes hou jij overzicht en “stress” staat niet in jouw woordenboek. Naast het flippen van de lekkerste burgers help jij je collega’s met het schoonhouden van de zaak.

Wij bieden jou:

 • Salaris conform cao
 • Doorgroeimogelijkheden (hoofdbezorger, assistent-bedrijfsleider, bedrijfsleider)
 • Een hecht team en leuke werksfeer
 • Korting op de lekkerste burgers

We verwachtten van jou:

 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Representatieve houding
 • Je bent minimaal 16 jaar

 

Solliciteer vandaag bij ons en we nemen snel contact met je op. Stuur je cv + motivatie naar info@theburgercompany.nl.

 

Team The burger Company

Produceer de mooiste fotoproducten bij Fotofabriek!

Wil jij naast je studie nog wat extra bijverdienen en tegelijkertijd serieuze werkervaring opdoen voor de toekomst? Fotofabriek is een organisatie die constant een groei doormaakt en eigenlijk altijd op zoek is naar parttime medewerkers voor in onze productie. Als je bij ons komt werken draag je bij aan het maken van de mooiste fotoproducten, zorg je ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn met hun bestelling en krijg je de mogelijkheid om mee te denken in oplossingen.

Wat kun je verwachten?

Ondanks dat je eerst ingewerkt zal worden op één positie, willen we je als werknemer zo snel mogelijk allround inzetbaar maken. Je staat midden in het productieproces en kan daarom op verschillende fronten jouw steentje bijdragen. Voorbeelden van mogelijke werkzaamheden zijn het maken en binden van boeken, het maken en controleren van covers, het afwerken van een boek door bijvoorbeeld een leeslint toe te voegen, het netjes snijden van pagina’s, een product aan het einde van het proces controleren op kwaliteit en inpakken voor verzending naar de klant. Dit is slechts een klein onderdeel van wat je kan verwachten bij Fotofabriek! Alle onderdelen binnen ons productieproces vragen een kritische blik en nauwkeurigheid om zo altijd te kunnen voldoen aan de wensen van onze klant.

Je past goed bij ons, omdat

 • Je graag actief bezig bent met als doel het beste resultaat te leveren;
 • Je op zoek bent naar een gezellig team met leuke collega’s;
 • Je initiatief durft te nemen.

Het past helaas minder goed als

 • Je een van 9 tot 5 mentaliteit hebt;
 • Je verantwoordelijkheid schuwt;
 • Je niet uitgedaagd wordt door een drukke werkdag.

Praktisch

 • Je bent doordeweeks bij voorkeur 16, maar minimaal 12 uur per week beschikbaar;
 • Je bent sowieso op maandagen beschikbaar en ook veelal op woensdagen;
 • Je bent in de avonden beschikbaar;
 • Jouw werkdag ligt tussen 7:00 uur en 23:00 uur, maar we streven ernaar om rond 21:00 uur af te sluiten;
 • Je ontvangt een leuk startsalaris, met de mogelijkheid om een hoger uurloon te krijgen bij goed presteren.

Solliciteren

En… onder de indruk? Solliciteer dan nu door te klikken op de onderstaande knop of door je motivatiebrief en CV met een onmiskenbare foto op te sturen naar werkenbij@fotofabriek.nl. Wij hechten erg veel waarde aan een goede motivatiebrief. Sollicitaties zonder motivatie nemen wij zelden in behandeling.

Sociaal-wetenschappelijk onderzoek en advies – Breuer&Intraval

Breuer&Intraval is hét bureau voor sociaal-wetenschappelijk onderzoek en advies.

We zijn gespecialiseerd in de thema’s Werk & Participatie, Onderwijs & Ontwikkeling, Leefbaarheid & Veiligheid en Zorg & Welzijn. Voor een groot onderzoeksproject (van sept. t/m dec. 2021) zijn we op zoek naar meerdere onderzoeksassistenten voor ongeveer 16 uur tot 24 uur per week.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• enquêtes afnemen
• interviews afnemen en uitwerken
• observaties uitvoeren
• dataverwerking

Dus ben je naast je opleiding op zoek naar een bijbaan of ben je (bijna) klaar met je studie en wil je graag je kennis in de praktijk brengen stuur dan je cv en een korte motivatie naar marjolein.strampel@breuerintraval.nl Voor vragen kun je bellen met Marjolein Strampel (06-27836006)

Specialist Verzenden & Bezorgen – Belsimpel

“Tot het uiterste voor jou” is niet voor niets onze slogan.

We beloven dat alle bestellingen die vóór 23:30 geplaatst worden, morgen op de mat liggen. Die belofte nemen we serieus. Daarom werkt het jonge en fanatieke Team Verzenden & Bezorgen elke dag keihard om dit waar te maken.

Wat doe je als Specialist Verzenden & Bezorgen?

Als Verzenden & Bezorgen-specialist zorg jij ervoor dat al onze klanten hun pakket zo snel mogelijk in huis hebben. De producten die binnenkomen worden in het systeem gezet, om zo snel mogelijk naar klanten te vertrekken. Zodra er een bestelling binnenkomt, maak je deze met de juiste ingrediënten klaar voor verzending. Je pakt de juiste producten bij elkaar, stopt deze in het pakket en pakt de doos zorgvuldig in. Onder jouw toezicht zal er geen slordig pakket de deur uitgaan!

Geen dag is hetzelfde bij Team Verzenden en Bezorgen. Het werk is namelijk erg afwisselend en naast het gereedmaken van bestellingen heb je nog veel andere verantwoordelijkheden. Zo zorg je er de ene dag voor dat de ontvangen goederen worden geregistreerd in het systeem, of bereid je de abonnementen voor zodat je collega’s van Team Abonnementen meteen aan de slag kunnen wanneer we een bestelling ontvangen. Daarnaast help je mee tijdens verscheidene extra klussen op de afdeling, met incidentele verhuizingen én zorg je ervoor dat alle koelkasten in het pand altijd zijn gevuld. Kortom: een zeer afwisselende en uitdagende baan!

Je bent een echte harde werker. Een beetje druk kan jij wel hebben: 2.500 pakketten per dag is waarvoor jij ‘s ochtends uit je bed komt. Bovendien blijf jij onder druk presteren als een kampioen, want er is geen pakket dat wordt verwisseld of incompleet is. Daarnaast kunnen je collega’s op je bouwen, want jij bent een echte teamplayer. Je bent bereid om een extra steentje bij te dragen als het druk is. Flexibiliteit is jouw tweede natuur.

Hoe ziet Team Verzenden & Bezorgen eruit?

Team Verzenden & Bezorgen bestaat uit een hecht team met zo’n 60 fanatieke collega’s, maar meestal werk je met zo’n acht tot tien collega’s tegelijk. De groep bestaat uit stuk voor stuk harde werkers, die bovendien niet vies zijn van gezelligheid en een beetje ouwehoeren op zijn tijd. Op de afdeling staat altijd een gezellig muziekje aan, wat het werken nog leuker maakt. Ook heb je veel contact met andere teams, zoals Team Abonnementen en team Inkoop. En de teams die je niet zoveel ziet? Die spreek je op de vrijdagmiddagborrel, aan de Belsimpel-bar in de kantine!

Wanneer je aan de slag gaat bij Belsimpel staat ook jouw ontwikkeling centraal en je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je begint bij Team Verzenden en Bezorgen met een aantal basistaken. Wanneer je wat langer in dienst bent kun je al snel meer verantwoordelijkheden krijgen, wat resulteert in een financiële beloning en een stijging qua niveau. Uiteindelijk is het mogelijk om door te groeien naar de rol van coördinator, wat betekent dat jij op dat moment verantwoordelijk bent voor de afdeling. Een ontzettend leuke uitdaging!

Werken in Team Verzenden en Bezorgen biedt overigens niet alleen doorgroeimogelijkheden binnen het team zelf, ook is het een solide basis om tijdens of na je studie door te groeien naar een andere (studie gerelateerde) functie! Klinkt tof toch?

Zo kan je dag eruitzien

We trappen af met de dagstart, waarin Ruben vertelt wat jullie vandaag te wachten staat. Er komt vandaag een grote levering producten, dus dat wordt flink aanpoten! Na de dagstart gaan jullie gelijk aan de slag, want naast de binnenkomende levering moeten er ook weer veel pakketten de deur uit. Vanochtend begin je met het inboeken van de nieuwe levering Samsung-toestellen. Zodra die in het systeem staan maak je de bestellingen met een abonnement klaar, zodat team Abonnementen die aan kan sluiten. Na de lunch ga je bezig met de bestellingen die vandaag zijn geplaatst. Je pakt de juiste producten, waarna ze in een doosje gaan en een verzendlabel krijgen. Ook vandaag hebben we de belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ weer waargemaakt! Als afsluiter drink je met wat collega’s nog een borrel in de kantine. Op naar morgen!

Trainingen

Als je bij ons start bij Verzenden & Bezorgen, word je tijdens een inwerkperiode opgeleid tot specialist! Onze trainingen zijn voornamelijk in de avond en het schema is perfect afgestemd op je studentenleven. Regelmatig starten we met een nieuwe groep, omdat we keihard groeien! De eerstvolgende startdatum is al vastgesteld:

8 mei

Wie ben jij?

 • Je studeert op HBO/WO-niveau of je hebt aantoonbaar dit denkniveau en bent nog minimaal 2 jaar beschikbaar.
 • Je bent 16 uur per week (of meer) beschikbaar, waaronder minimaal ook één avond en één dag in het weekend.
 • Je werkt secuur en gestructureerd en vind het belangrijk dat elk pakketje met zorg behandeld wordt.
 • Je houdt van aanpakken en de hele dag stil zitten is niks voor jou.

Solliciteer nu

Cooling Service Holland – Unipartners

Bedrijfsinformatie

Cooling Service Holland ontwerpt, installeert en onderhoudt koel- en vriescellen voor groothandels, fabrieken, productie-, distributie- en opslagcentra. Daarnaast hebben ze internationaal faam opgebouwd als constructeur van rijpkamers en leverancier van rijptechnologie.

Projectomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende en flexibele bijbaan? Lijkt het jou leuk om Cooling Service Holland verder te helpen? Wij hebben een project klaarliggen voor twee gemotiveerde studenten!

Wij zoeken twee studentconsultants die zich gaan verdiepen in het rijpingsproces van bananen, avocado’s en mango’s. Deze informatie zal gebruikt worden om het proces te optimaliseren en veiliger te maken om zo ook in de toekomst aan klanten te presenteren.

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Mail dan naar marij.compagner@unipartners.nl of app naar 06 – 46 46 66 90. Je kunt hieronder ook direct solliciteren, uiterlijk t/m 7 mei?.

Eisen student

Ben jij:

 • Proactief
 • Zelfstandig
 • Kennis van scheikunde / natuurkunde
 • 10-14 uur beschikbaar
 • Communicatief vaardig
 • Snel inzetbaar

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat biedt UniPartners jou?

 • Zelfstandig en projectmatig werken;
 • Werkervaring als consultant;
 • Een uitdagende en flexibele bijbaan die aansluit op je studie.

* Bij het uploaden van de cijferlijst gaat het om een lijst van de vakken die je hebt gevolgd die relevant zijn voor dit project. Je hoeft dus niet je volledige cijferlijst te uploaden.

 

Solliciteer nu

Vergeet niet om in je motivatie brief aan te geven dat je via TKB bent gekomen! 🙂

Werkplaatsmedewerker – Decathlon

Lekker sleutelen aan fietsen en het stukje service bieden waar de klant voor naar Decathlon komt? Ben je technisch vaardig en heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Solliciteer nu en maak deel uit van het team in de winkel van Groningen!

Wegens covid-19 zijn onze winkels beperkt open. De regels rondom de huidige maatregelen spelen mee in het bepalen van een startdatum, waardoor de eerst volgende startdatum op dit moment onbekend is. Heb jij hier vragen over voordat je solliciteert, mail gerust met ons – (sollicitatie.groningen@decathlon.com)

Part-time · Groningen

WIE BEN JIJ?

 • Je hebt een passie voor sport
 • Je bent een teamspeler
 • Het lijkt je leuk om klanten te helpen en zo sport toegankelijk te maken voor onze klanten
 • Je bent een echte initiatiefnemer!

WAT WE IN IEDER GEVAL WILLEN ZIEN:

 • Je bent tussen de 8 en 24 uur per week beschikbaar
 • Je bent flexibel
 • Je bent minimaal één doordeweekse dag en één dag in het weekend beschikbaar om te werken.

EEN GREEP UIT DE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN:
Als verkoopmedewerker bij Decathlon sta je nooit stil. Dit werkt zich uit in heel veel stappen op een dag (je komt met gemak aan de 10.000) maar ook een groei in verantwoordelijkheden. Zo kun je de kans krijgen om alles uit de afdeling te halen, want jij weet namelijk precies wat onze klanten willen.

In Groningen zijn we op zoek naar verkoopmedewerkers die het leuk lijken om in de toekomst als het ware hun eigen sport te runnen, denk aan hardlopen (sporten die je nodig hebt). Je bent volledig op de hoogte van de commerciële status van een bepaalde sport. Je bepaalt het assortiment en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is voor jouw sport op commercieel en menselijk vlak. Door het dagelijkse contact met de klant, weet je exact wat deze nodig heeft en ben je in staat samen met je team veranderingen door te voeren in de lay-out. Deze baseer je op persoonlijke ervaring en cijferanalyses.

Daarnaast vullen dagen zich met alle taken die nodig zijn om het voor elke sporter mogelijk te maken dat ze goed en snel hun producten kunnen vinden, denk aan het verwerken van de vracht en het checken van voorraden. Je helpt de klanten door het delen van een unieke ervaring en geeft elke klant (en collega) je beste glimlach.

WAT BIEDEN WIJ?

 1. Een berg sportieve collega’s die altijd in zijn voor een sportsessie (al dan niet virtueel) 
 2. Een prima salaris
 3. Vakantietoeslag
 4. 20% korting op onze eigen merken
 5. Mogelijke winstdeling
 6. Trainingen
 7. Coaching
 8. Reiskostenvergoeding
 9. Pensioenregeling
 10. Aandeelhouderschap

WERKEN BIJ DECATHLON
De missie van Decathlon is om het plezier en de gezondheidsvoordelen van sport voor eenieder toegankelijk te maken op een duurzame manier. Daarom hebben we graag dat je net zo gepassioneerd bent als wij om met sport een positieve impact te hebben op de maatschappij en de planeet. Dan kost het geen moeite om dit terug te laten komen in de beslissingen die je maakt. Daarnaast werken we graag samen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen, op zoek zijn naar verbetering en zichzelf en anderen kunnen challengen. Bij Decathlon werk je in een netwerkstructuur. Dat betekent dat er weinig hiërarchie is en dat je met een zelfstandige en proactieve houding het beste je weg zult vinden bij Decathlon.

HOE ZIET HET SOLLICITATIEPROCES ERUIT?

 • Sollicitatie middels je CV en motivatiebrief
 • Telefonische kennismaking (leg hier ook vooral je eigen vragen aan ons voor)
 • Eerste gesprek
 • Eventueel een tweede gesprek
 • Contractvoorstel
 • Welkom bij Decathlon!

Heb je nog vragen over deze rol voordat je solliciteert, mail even met ons –  sollicitatie.groningen@decathlon.com

Solliciteer nu

Verkoopmedewerker – Decathlon

De missie van Decathlon is om sport toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. In deze rol doe je dat door je passie te delen en mee te denken met de klant, zo zorg jij voor het juiste aanbod in de winkel en het geven van het beste advies.

Wegens covid-19 zijn onze winkels beperkt open. De regels rondom de huidige maatregelen spelen mee in het bepalen van een startdatum, waardoor de eerst volgende startdatum op dit moment onbekend is. Heb jij hier vragen over voordat je solliciteert, mail gerust met ons – (sollicitatie.groningen@decathlon.com)

Part-time · Groningen

WIE BEN JIJ?

 • Je hebt een passie voor sport
 • Je bent een teamspeler
 • Het lijkt je leuk om klanten te helpen en zo sport toegankelijk te maken voor onze klanten
 • Je bent een echte initiatiefnemer!

WAT WE IN IEDER GEVAL WILLEN ZIEN:

 • Je bent tussen de 8 en 24 uur per week beschikbaar
 • Je bent flexibel
 • Je bent minimaal één doordeweekse dag en één dag in het weekend beschikbaar om te werken.

EEN GREEP UIT DE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN:
Als verkoopmedewerker bij Decathlon sta je nooit stil. Dit werkt zich uit in heel veel stappen op een dag (je komt met gemak aan de 10.000) maar ook een groei in verantwoordelijkheden. Zo kun je de kans krijgen om alles uit de afdeling te halen, want jij weet namelijk precies wat onze klanten willen.

In Groningen zijn we op zoek naar verkoopmedewerkers die het leuk lijken om in de toekomst als het ware hun eigen sport te runnen, denk aan hardlopen (sporten die je nodig hebt). Je bent volledig op de hoogte van de commerciële status van een bepaalde sport. Je bepaalt het assortiment en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is voor jouw sport op commercieel en menselijk vlak. Door het dagelijkse contact met de klant, weet je exact wat deze nodig heeft en ben je in staat samen met je team veranderingen door te voeren in de lay-out. Deze baseer je op persoonlijke ervaring en cijferanalyses.

Daarnaast vullen dagen zich met alle taken die nodig zijn om het voor elke sporter mogelijk te maken dat ze goed en snel hun producten kunnen vinden, denk aan het verwerken van de vracht en het checken van voorraden. Je helpt de klanten door het delen van een unieke ervaring en geeft elke klant (en collega) je beste glimlach.

WAT BIEDEN WIJ?

 1. Een berg sportieve collega’s die altijd in zijn voor een sportsessie (al dan niet virtueel) 
 2. Een prima salaris
 3. Vakantietoeslag
 4. 20% korting op onze eigen merken
 5. Mogelijke winstdeling
 6. Trainingen
 7. Coaching
 8. Reiskostenvergoeding
 9. Pensioenregeling
 10. Aandeelhouderschap

WERKEN BIJ DECATHLON
De missie van Decathlon is om het plezier en de gezondheidsvoordelen van sport voor eenieder toegankelijk te maken op een duurzame manier. Daarom hebben we graag dat je net zo gepassioneerd bent als wij om met sport een positieve impact te hebben op de maatschappij en de planeet. Dan kost het geen moeite om dit terug te laten komen in de beslissingen die je maakt. Daarnaast werken we graag samen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen, op zoek zijn naar verbetering en zichzelf en anderen kunnen challengen. Bij Decathlon werk je in een netwerkstructuur. Dat betekent dat er weinig hiërarchie is en dat je met een zelfstandige en proactieve houding het beste je weg zult vinden bij Decathlon.

HOE ZIET HET SOLLICITATIEPROCES ERUIT?

 • Sollicitatie middels je CV en motivatiebrief
 • Telefonische kennismaking (leg hier ook vooral je eigen vragen aan ons voor)
 • Eerste gesprek
 • Eventueel een tweede gesprek
 • Contractvoorstel
 • Welkom bij Decathlon!

Heb je nog vragen over deze rol voordat je solliciteert, mail even met ons –  sollicitatie.groningen@decathlon.com

Solliciteer nu

Specialist Klantenservice – Belsimpel

Alle telefoons en providers op één plek.

Wij willen ons onderscheiden met service die we onze klanten bieden, door voor iedereen en in elke situatie tot het uiterste te gaan! Daarom staan lange wachttijden, slinkse verkooptrucjes en van het kastje naar de muur gestuurd worden niet in ons woordenboek. Met een team van jonge, hoogopgeleide en ontzettend gemotiveerde studenten boksen we alles voor elkaar.

Wat doe je als Specialist Klantenservice?

Als specialist klantenservice zorg jij ervoor dat elke klant op de juiste manier te woord wordt gestaan, zowel per mail als telefonisch. Of het nu gaat om het uitzoeken van een nieuw toestel of het uitleggen van de garantieprocedure, jij weet het en jij zorgt dat de klant het nog beter begrijpt! Tijdens je werkzaamheden kom je alles over de nieuwste telefoons en abonnementen te weten. Je hoeft hier nog niet perfect in thuis te zijn, maar interesse en leergierigheid zijn wel belangrijk.

Als onderdeel van Team Klantenservice ben jij er om elke klant van een advies op maat te voorzien. Je stelt gerichte vragen en komt er achter naar wat de klant écht wil of waar een klant hulp bij nodig heeft. Bij Belsimpel werken we namelijk niet met sales targets, klantvriendelijkheid staat bij ons voorop! Soms bel je de klant ook zelf op, maar wees gerust, dat doe je alleen uit service-oogpunt – de klant zit dus op je telefoontje wachten. Elke klant die jij spreekt, hangt met een glimlach de telefoon weer op!

Is er per ongeluk iets misgegaan? Dan zet jij dat stapje extra om de allerbeste oplossing te fixen. Dit betekent dat je soms buiten de standaard regels en procedures omgaat om de klant helemaal tevreden te stellen. Jij kan dat! Kom je er echt niet uit? Dan zijn je collega’s er altijd om mee te denken, je bent immers een team!

Hoe ziet Team Klantenservice eruit?

Team Klantenservice gaat elke dag van de week, van vroeg tot laat, tot het uiterste voor alle klanten die wel wat hulp kunnen gebruiken. Ons motto is ‘tot het uiterste voor jou!’ en dat maak je ook echt waar. Onze klantenservice bestaat inmiddels uit zo’n 150 collega’s, waarvan het grootste deel nog studeert en parttime werkt. Omdat onze klantenservice 7 dagen per week is geopend van 9:00 – 23:30, kun je je uren flexibel inplannen en combineren met je studie. Bovendien is iedereen slim en fanatiek. Ben jij dat ook? Dan zijn we op zoek naar jou!

Binnen het team zijn er drie verschillende specialisaties: Mobiele Wereld, Abonnementen en Technische Dienst. Als Specialist Mobiele Wereld ben jij er onder andere voor om klanten te helpen met het maken van een keuze voor een toestel en abonnement. Bij de specialisatie Abonnementen help je klanten die vragen hebben over hun bundel of aansluiting en bij de laatste specialisatie, Technische Dienst, help je klanten met (technische) vragen over een toestel. Bijvoorbeeld hoe klanten gegevens van hun oude toestel kunnen overzetten naar een nieuw toestel, of hoe hun mail moet worden ingesteld.

Zo kan je dag eruitzien

Na college fiets je naar ons kantoor op de Grote Markt, je hangt je jas op en kletst ondertussen even bij met Rosalie. Je loopt naar de vergaderruimte met een blikje cola, de dagstart begint. Ronald vertelt over een wijziging in een van onze systemen en geeft aan dat het vandaag een drukke, maar gezellig dag gaat worden. Loes vraagt of je nog goede ideeën hebt over hoe we nog beter een passend toestel voor een klant kunnen uitzoeken. Jij begint aan je e-mailshift, een leuke afwisseling op de inkomende lijn die je gisterochtend hebt beantwoord. Je beantwoordt de vraag van elke klant en denkt constant na over hoe je een stapje extra kunt zetten. Aan het einde van je shift kun jij met een gerust hart je computer uitzetten, je hebt weer een heleboel klanten blij gemaakt vandaag! Bovendien is het vrijdag, wat betekent: de VrijMiBo! Je collega Swen staat achter de tap en voorziet je van een goudgele rakker, waarna je deze in de stralende zon opdrinkt op het dakterras met je collega’s Jelle en Maaike.

Solliciteer nu